close
آخرین مطالب
  • هاست وردپرس تحویل آنی
  • فود کده
  • اطلاعات عمومی

    فلفل دلمه ای: ۸ عدد برنج: ۱٫۵ پیمانه گوشت چرخ کرده: ۳۵۰ گرم لپه: نصف پیمانه سبزی دلمه: ۳۰۰ گرم رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری کره: ۵۰ گرم پیاز: ۱ عدد متوسط نمک و...

    بازدید :4199
    دوشنبه 24 آبان 1400زمان :15:28
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    اطلاعات عمومی

    فلفل دلمه ای: ۸ عدد

    برنج: ۱٫۵ پیمانه

    گوشت چرخ کرده: ۳۵۰ گرم

    لپه: نصف پیمانه

    سبزی دلمه: ۳۰۰ گرم

    رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری

    کره: ۵۰ گرم

    پیاز: ۱ عدد متوسط

    نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

    زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

    مرحله اول

    برای تهیه فلفل دلمه‌ای شکم می‌توانید چند روش را امتحان کنید. می‌توانید این غذا را به شیوه ایتالیایی‌ها آماده کنید، یا اینکه فلفل دلمه‌ای پنیری را تهیه کنید. اما در این مطلب ما فلفل دلمه‌ای شکم پر یا همان دلمه فلفل را به روش ایرانی‌اش به شما آموزش می‌دهیم. برای شروع پیاز را خرد کنید.

    لپه را چند ساعت زودتر خیس کنید سپس آن را کمی بپزید تا نیم پزشود. قبل از استفاده آب لپه را خالی کنید و لپه را آبکشی نمایید.

    برنج را از چند ساعت قبل در آب نمک خیس کنید سپس نیم پز و آب کشی کنید.

    مرحله دوم

    جعفری، مرزه، ریحون، ترخون و تره را پاک کرده، خوب بشویید و خرد کنید. می‌توانید کمی سبزی خشک ‌شده به آن اضافه کنید.

    اگر می‌توانید از فلفل دلمه‌ای رنگی استفاده کنید. سر فلفل آن‌ها رو ببرید و تخم‌های داخل آن را خالی کنید، توجه داشته باشید که سرهای فلفل دلمه‌ای را دور نریزید.

    مرحله سوم

    برای تهیه این غذا ابتدا مقدار کمی روغن در تابه بریزید و با شعله‌ی متوسط پیاز را تفت دهید تا کمی نرم شود.

    گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و آن را کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

    برنج و لپه‌ی نیم‌پز شده، سبزی دلمه و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید. نمک، فلفل، زرد چوبه و سایر ادویه‌های دلخواهتان را نیز به آن بیفزایید، مواد را خوب با هم ترکیب کنید و برای ۲۰ دقیقه به آن فرصت دهید تا بپزد.

    بعد ازاینکه مواد آماده شده سرد شد داخل فلفل دلمه‌ای‌ها را با این مواد پر کنید و سر فلفل‌ها را روی آن‌ها قرار دهید. قابلمه‌ی مورد نظرتان را چرب کنید و دلمه‌ها را در آن بچینید.

    مقداری آب درون قابلمه بریزید، در قابلمه را بگذارید و برای ۴۰ دقیقه با حرارت متوسط بپزید تا آب آن کاملا تبخیر شود. اگر دلمه‌ها به صورت کامل پخته نشده بودند مقداری دیگری آب به آن اضافه کنید. همچنین می‌توانید به جای اب کمی سس رقیق درست کنید و روی دلمه‌ها بریزید.

    فلفل دلمه



    مشاهده پست مشابه : پايان نامه بررسي تبليغات تجاري در رشد فروش بيمه هاي زندگي در ايران
    نظرات این مطلب
    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    اطلاعات عمومی اطلاعات عمومی کد امنیتی

    درباره ما
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
    آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    • آرشیو لینک ها
    آمار سایت
    • کل مطالب : 3
    • کل نظرات : 0
    • افراد آنلاین : 1
    • تعداد اعضا : 0
    • بازدید امروز : 23
    • بازدید کننده امروز : 12
    • باردید دیروز : 0
    • بازدید کننده دیروز : 0
    • گوگل امروز : 0
    • گوگل دیروز : 0
    • بازدید هفته : 24
    • بازدید ماه : 61
    • بازدید سال : 1609
    • بازدید کلی : 15372
    کدهای اختصاصی